Inschrijvingen

Inschrijven nieuwe leden

Wil jij graag uw kind(eren) inschrijven in onze fantastische scouts? In september start ons nieuwe scoutsjaar vol avonturen! Elk jaar zijn er weer vele kinderen die zich graag bij onze scouts aansluiten. Omdat wij zo een geliefde scoutsgroep zijn, zijn onze plaatsjes zeer gewild. Hierdoor moeten we helaas sommige mensen teleurstellen. Om alles zo duidelijk en eerlijk mogelijk te laten verlopen hebben wij een paar regels opgesteld. 

  • Broertjes en zusjes van actieve leden en kinderen van de paal (oud-leiding) krijgen voorrang. 
  • De overige plaatsen worden dan opengesteld voor nieuwe leden. 
  • De inschrijvingen gebeuren online, wanneer het u gelukt is op een plaatsje te bemachtigen laten wij weten wanneer u kan langskomen op de scouts voor extra informatie en om de inschrijving te vervolledigen. 

Broers, zussen en paalkinderen 

Broers en zussen van huidige actieve leden en  kinderen van oud-leiding kunnen zich inschrijven vanaf zondag 26/05/24 (12u).  Gelieve bij 'opmerkingen' te vermelden wie de broer/zus is of de ouder die oud-leiding is van den 32/48.  Wanneer uw inschrijving is goedgekeurd door de groepsleiding laten wij u dit weten via mail en nodigen wij jullie uit op de scouts om de inschrijving te vervolledigen en voor extra info. 

Nieuwe leden 

Vanaf zondag 13/08/2023 (13u) kunnen de nieuwe leden het formulier invullen. Zij vullen de overige plaatsen op. Let wel op, we kijken hierbij ook naar de aantallen per jaar. De link is reeds actief, maar we aanvaarden enkel inzendingen vanaf zondag 11/08/2024(13u). Alle inzendingen die voor dat moment worden ingestuurd, worden niet aanvaard. Het is aan de hand van de volgorde van deze voorinschrijving dat we de inschrijvingen doen. Wanneer uw inschrijving is goedgekeurd door de groepsleiding laten wij u dit weten via mail en nodigen wij jullie uit op de scouts voor extra info en om de inschrijving te vervolledigen.  Helaas kan het ook zijn dat wij u moeten teleur stellen omdat alle plaatsen volzet zijn. Wij kunnen je doorverwijzen naar andere scoutsgroepen in Mortsel of u kan op onze wachtlijst komen. Wanneer er een plaats vrij komen doordat een lid stopt zullen wij de eerste in de wachtlijst daarvan op de hoogte brengen. Voor meer info kan u bij de groepsleiding terecht (groepies3248@hotmail.com).

Herinschrijven voor volgend jaar

Om opnieuw in te schrijven voor het volgende scoutsjaar volstaat het om het lidgeld (€65) te storten naar de groepsrekening (BE77 0350 8774 6342) met als vermelding naam en tak (bv. Baden Powels, welpen) Dit moet voor 25 augustus.