Welkom op den 32/48

‘ALLES VOOR DE MANNEKES’
Onder dit motto staat de geweldige leidingsploeg van den 32/48 al meer dan 80 jaar elke zondagochtend klaar om samen met ‘de mannekes’ een kanjer van een vergadering te beleven! Elke zondag tussen 9u30 en 12u komen meer dan 300 leden en ruim 60 man leiding samen op het terrein van den 32/48. Onze uitvalsbasis, ‘De Sjorringheem’, is rustig gelegen in de Bloemenlei te Mortsel, een boogscheut van tal van prachtige locaties die onze stad te bieden heeft.

Buiten de vergaderingen organiseren we spetterende weekends, evenementen voor jong en minder jong, heerlijke eetacties en uiteraard legendarische kampen om het jaar in schoonheid af te sluiten.
Een Scout ben je voor het leven. Je leert er omgaan met de natuur, het materiaal en je medemens. Een geweldig medium om je te ontplooien op sociaal vlak. Het samenbrengen van mensen uit alle hoeken, van alle maten en meningen. Dat is ons doel.


Dingen doen waarvan je dacht dat je ze nooit zou kunnen en het meest belangrijk van al: je beleeft er de meest unieke momenten.
Zo is je totem een spiegel van je persoonlijkheid en rol binnen de groep, iets wat je met trots meedraagt voor de rest van je leven.
Onze leiders, die zelf een hele scoutscarrière achter de rug hebben, staan als vrijwilliger klaar om door te geven wat zij al die jaren gekregen hebben. Prachtige herinneringen en vrienden voor het leven. Als leider leer je verantwoordelijkheid te nemen, oplossingsgericht te denken en creatief uit de hoek te komen.
Je herkent ze aan de zwarte truien met vooraan ons motto, achteraan ‘leiding’ met logo en hun besmettelijk enthousiasme.

De groepsleiding zorgt dat alles in goede banen wordt geleid en de scouts draaiende blijft. Je herkent ze aan de tricolore dassen met zowel de kleuren van den 32 (Groen-Geel) als den 48 (Rood-Geel). Zij worden gesteund door een ijzersterk oudercomité (beter bekend als het Océ) te herkennen aan hun prachtige T-shirts van het scoutsgebouw tijdens Océ activiteiten dat bestaat uit oud-leiding en geëngageerde ouders. Geïnteresseerd om het Océ een handje bij te steken hier en daar? Twijfel niet en stuur ons een mailtje!
Bij onze scouts gaan we steeds dat tikkeltje verder. Wist u dat wij bijvoorbeeld een eigen toneelgroep hebben? Elk jaar staat deze gemotiveerde ploeg, bestaande uit leiding en oud-leiding, klaar voor het hilarische en ontroerende Sinterklaastoneel met meerdere voorstellingen in Mark Liebrechtcentrum te Mortsel.
Nog niet overtuigd of graag wat meer info? Twijfel dan niet om de groepies te contacteren via groepies3248@hotmail.com .
Hopelijk verwelkomen we je snel op onze fantastische scouts!

Stevige linker
De groepsleiding

Vincent Stoot
Timo Van De Velde
Wannes Wallays
Carolien De Ceulaer